Среща случайна. Нощ
потайна. Опиянени и
нежни докосвания в
нощта – бавно догаря
уханна свещта. Звучи
приглушен полунощен
блус и две тела влажни
и преплетени отдадени
са на страстта – изпепелява
две сърца. Горят! В
пламъците на изкушение
сладко горят! Сладка
болка непозната, но
накрая кой ще плати
цената? Щом пламне
немирницата любов и
чуят на Амур нежния зов
кой от двамата пръв ще
скочи в тоя дълбок ров
изкопан им от лудата,
дивната и непримиримата
любов? Неутолима страст,
порочен грях, а звучи
ли звучи среднощния блус.
© Давид Иванов Все права защищены