Виж ме! Цялата пулсирам!
Придърпващо, гальовно мамя те с очи,
с устни страстни думи шепна без да спирам,
че те искам - о, зная, че личи!
Имам топъл восък вместо кожа,
горещи пламъци са ми косите,
устните си, където и да сложа,
дълго ще усещаш ти следите!
Среднощно, пламенно ще те целувам,
с нокти ярко ще те разчертая,
във мислите ти ще бушувам,
безмилостно със тях ще си играя!
Ще те имам целия за мен,
душата си със твоята ще сливам,
от страстта ще бъдеш ти зашеметен,
с устните си всяка капчица по тебе ще попивам!
А когато всичко свърши и във мрака
благославям, че си бил роден,
най-радостната мисъл ще ме чака,
че аз съм в теб, а ти - във мен!
© Биляна Все права защищены