19 мая 2007 г., 21:24

Среща 

  Поэзия
516 0 2
 Среща - на погледи - два.
 Среща - на искра с искра.
 Среща - на две ръце и устните след тях.
 Среща - на илюзия с мечта.
 
 А думите - къде са те?
 Излишни - останаха отвън.
 Когато времето е с теб,
 знам, че това е сън.
 
 Среща - на две сърца,
 различни като огън и вода.
 Среща - на две души,
 които не са в една вселена дори.
 
 А чувствата къде са,
 и те ли отлетяха?
 Недей ги следва ти,
 при самотата те се спряха.
 
 Среща - на изгарящ с изгорен.
 Среща - дали беше реална?
 Среща - на вятъра с жежкия ден.
 Среща - до болка идеална.
 
 15.05.2007    12:15

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??