9 авг. 2024 г., 09:15

Срещи 

  Поэзия
86 4 8

От изгрева на слънчевото лято 

до срещата на стар приятел:

минават дните в звездни нощи...

А душата търси още,много още 

спомени в сънното пространство!

Там където мислите странстват.

Там жадуват старите ми любови

и за нови топли срещи са готови!

Ала,ти отдавна тръгна и замина. 

Може би,в незнаен ден двамина;

може би душите ни ще се срещнат

с изгрева на някое слънчево лято:

в орбитата на старото приятелство?

Там,където хората ще са безгрешни...

 

 

 

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??