Срещу мене виждам само, само
вятъра различен, дето звуците събуди,
да ме вдъхват и обичат.
Срещу мене чувам само, само
тигъра комичен, в цирка от заблуди
да ме припикава и опява.
Срещу мене вдишвам само, само
сносни очертания, в дните ми прокудени.
Стара песен на овчаря
САМО, САМО...
Марин Лазаров
© Марин Лазаров Все права защищены