Съвестта ни нека се събуди!
Невинният Октай съдът осъди!
Боли ме за присъдата му голяма,
три години и половина - драма!
Несправедлив е този зъл свят,
всеки честен човек ни е брат!
Затова от тоя съдия ме е срам,
че срещу системата Октай е сам!
Визирам Октай Енимехмедов.
eurocom.bg/news/article/oktai-enimehmedov-vliza-v-zatvora
© Георги Все права защищены