Стар Пицар
Ела хапни си пица някой ден,
приготвена
от бате Тони Бортолаци -
човек със нерви и мераци.
Майстор е новоизлюпен,
но кръвта вода не става,
някой нявга пица е въртял
и споменът се е предал,
по ДНК-то се излял.
И ето, бате Тони пак е тук
и кефи се на всеки звук.
По радиото рок се лее,
слънцето и то се смее.
Довечера, когато падне мрак
и стане време да се маха,
бат Тони фаща пътя пак
и ако силата е с него ( ха-ха),
ще се вози той ПРИ ТЕБ. (Е, как)
© Тони Бортолаци Все права защищены