Ето я, отново идва.
Този път за кого ли е дошла?
Самотница стара е смъртта.
И носила е хиляди лица.
От невинна девица до опитна жрица.
Изкушавала е душа след душа.
Бързо се завтича, щом усети,
че догаря ти свещта...
© Николинка Кирилова Все права защищены
Искрени поздрави и творчески успехи!