Хайде пак да си играем
на старата игра -
ти ще ме лъжеш, аз ще вярвам,
че само мен си имаш на света.
Май както в приказката стара
жабокът се превърна в принц.
Каква магия пак ме кара
да вярвам в твоите лъжи?
Хайде пак да си играем
на старата игра -
ала не искай във сърцето
място да ти отредя.
Отдавна вече в приказки не вярвам...
Но ти пак ела!!!
Ела да си играем
на старата игра!
© Юлия Петрова Все права защищены