7 мар. 2017 г., 13:34

Старата пейка 

  Поэзия » Гражданская
318 0 0

Възрастна двойка върви подръка
и просто се радваха на пролетта.
- Кажи любима къде да те заведа?
- Ами където ни намери любовта.

Жената усмихната дядо поведе
към старата пейка,там в парка.
- Помниш ли, мили, тук ме доведе
аз се врекох до живот другарка.

А старецът скришом бърше очи
по бузата му се пързулна сълза.
- Мила, няма да се върнат тия дни
още те обичам, ти си моя звезда.

 

Явор Перфанов
06.03.2017
Г .Оряховица

 

© Явор Перфанов Все права защищены

2017

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??