28 дек. 2008 г., 09:17

Старата спалня 

  Поэзия
585 0 3

Не изхвърляйте старата спалня,

тя си е моя, деца,

нова не искам, тая ми стига,

спомени връща ми тя.

 

Като булка плахо към нея пристъпих,

на нея станах жена,

и вас на нея заченах,

мои мили деца.

 

И ние имахме тайни интимни,

всичките пази ги тя,

знам, че е стара, знам, че е грозна

и тя като нас овехтя.

 

Сега ще полегна на моята спалня.

А когато вечния сън аз заспя,

тогава изхвърлете старата спалня,

на вас ненужна е тя.

С. П.

© Стойчо Пеев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??