20 дек. 2012 г., 17:53

Стари рани 

  Поэзия » Любовная
788 0 2

Ти си онзи вкус тръпчив в устата,

спомен за сълзи безброй!

Мойто лутане тревожно,

моят гняв и мойта злъч!

Онзи край изричан всеки ден

и днес стои отворен...

Още ме болиш,

но времето лекува стари рани,

знам, ще преболиш.

© Антоанета Палева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??