Студено шампанско и чаши звънтящи,
свещи догарят във свещници стъклени.
Думи прошепнати, чувства искрящи,
сълзи от щастие и усмивки на влюбени.
Целувки побъркващо-нежни и сладки,
Франк Синатра и Бийтълс по никое време.
Красотата откриваме в мигове малки,
в две чаши шампанско, във тебе и в мене.
Не сме планирали и резервирали,
даже не търсим в ресторанта маса.
Да се обичаме не сме и спирали –
стигат шампанското, свещите, плажа.
Звездите някъде там нависоко;
обич свенлива във няколко мига.
Вървим си – ей тъй, без план и посока.
Обичаме се. И това ни стига.
© Мария Все права защищены