Преигра. Игра себе си. Лошият.
Драматичен и сложен герой.
Отговаряше с чар на въпроси -
откъде и кой всъщност е той.
Наживя се. На сам и напук.
По-висок и по-горд от орлите.
На Самотата бе верен съпруг,
пръв любимец навън на лъжите.
Но омръзна му тази игра
и хареса си ангелска роля,
но талантът внезапно умря
и сега е статист по неволя.
© Ивон Все права защищены