Стени, стени, стени
обгръщат ни от всякаде.
Стени от камък и дърво,
от болки и тревоги,
дори стени от думи неизречeни,
породени от чувства обречeни.
Колко трудно изричат се думи,
колко по лесно е да мълчим.
И да скриваме даже от себе си,
че понякога плачем дори.
© Валя Митова Все права защищены