Не си ли самотен
между тези четири стени.
От стая в стая.
готвиш тук, спиш там.
не изпитваш ли нуждата да
споделиш.
Това легло?
С някой.
Изгаси телевизора
и чуй ме!
Аз съм тук. Искам да те
посрещна, искам да те докосна.
Да направим заедно салата,
да поспим в меките завивки,
Заедно!
© Въображение Все права защищены