Стичат се капчици
възбудени
по тялото, към
твоите гърди.
Не са спокойни
те по своя път,
а пълни с нежност
и мечти.
Потичат капчици
и следват ги
очите ми.
Изпълнени и те
са със мечти.
Мечти, но вече
те реални са
след думите:
„ Люби ме ти!”
Потичат капчици
възбудени,
от нашта страст,
от думи две.
Потичат капчици
от обич,
от моето към
твоето сърце.
Сега съм тук
и милвам нежно
душата твоя
с моя глас.
А тези капчици
от обич,
ще ти дарявам
аз до сетен час.
p.s. Стихът е написан по стиха " Люби ме..." на Креми.
© Христо Костов Все права защищены