Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
това ми се пусна отгоре точно за една минута
не претендирам за авторството
и не обичам да пиша без препинателни знаци
въпреки че за читателите е по-лесно
всеки може да постави акценти сам където си иска
и на автора е по-лесно да смята себе си за неразбран
което пък винаги е било модерно и самозадоволяващо
а неримуваният стих осъзнава ущърбността си
като извънбрачно дете на поезията и прозата