Букет от рози аз ще набера,
венец от тях ще изплета.
На тебе, мили, ще го подаря,
и във вярност ще се закълна!!!
Какво е любовта?
Една хубава сладка лъжа
или просто една без мислена мечта???
Могат ли хората да обичат,
когато другите не ги зачитат???
Към теб ще пратя пойна птичка,
с песничка да те пробуди.
Нежно на ушенце да ти каже,
че ти си моят ангел
и само тебе аз обичам!
Слънце мое в морето,
само ти си ми в сърцето.
Теб обичам аз
всеки ден и час!
Не искам друг а само теб!
Ти си моят лек.
Ти на моето сърце си господар,
ти в живота ми си Божи дар!
Отново щастие в очите ми блести.
Отново сърцето лудо ще тупти,
защото скоро вкъщи ще си ти.
И потопени в нашите мечти,
ще се гушкаме по цели дни!
© Нели Вичева Все права защищены