15 февр. 2014 г., 19:55

Стихийно 

  Поэзия » Любовная
513 0 1

на Павел Николов


Търсих те дълго! Ако знаеш колко
дълго преброждах земята!
Въпреки всички години на болка, 
още съм слънчево лято. 

Още съм трепет и още съм първа,
щом ще се вярва на всичко. 
Чувствата още внезапно изтървам
и съм наивно момиче. 

Още съм бяла и чиста, почтена
и съм по детски невинна.
Хайде, ела и мен нежно поемай
с глътки, на шепи… Стихийно!

© Камелия Виденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??