О, прозорци с мощен блясък,
радвам се, че съумяхте!
След поредния ми трясък
вие храбро оцеляхте.
Въпреки падението свое,
духа си вие не сломихте!
Подобно на тима "Берое"
умряхте и се възродихте!
Макар че ви строших от раз,
победоносно аз не триумфирах!
Мислейки си пак за вас,
радостта си мигновено спирах.
Пазите ни от зимния студ,
от ветровете и лятната жега!
Добре, че стъкларския труд
вас ви поддържа во веки!
© Сандостен Калций Все права защищены
умряхте и се възродихте!
Поздрав !