Стихове мои от душата взети.
Радостта и болката
на всички поети.
Ще накарате ли
поне едно сърце
пак да се отвори?
И една занемяла уста
за любов да заговори.
Ще направите ли за хората
света да е по-красив?
И поне един човек,
малко по-щастлив?
Ще има ли някой
нужда от вас?
Предайте на тези хора,
моята безкрайна обич
и тревожния ми глас.
© Лиляна Стаматова Все права защищены