Безбройни стихоплетства - "..." години.
Today, tomorrow... глупав словоред.
А аз и ти... бледнеещи от взиране.
E-mail-и, пренаписани слова,
треперещи въздишки по чаршафите.
След утре... ще съм още по-сама,
а ти по-чужд, завършващ като приказка.
И после... нищо, само капка липса,
отекваща на листа... като лудост.
Сега ще пренапиша... настоящето,
но никога не ще ти бъда минало.
Нали ти казах... вече не боли.
"So many years,
since I've seen your face...
And now in my heart
there's an empty space
Where you... used to be."
© Кремена Стоева Все права защищены