Сто и едно
Сто и едно обещания
Сто и едно „ Забрави! ”
Сто и едно оправдания
Сто и безброй „ Остави! ”
Как ли все още издържаме
Тази безкрайна кавга?!
Как ли все още намираме
обич във тази тъга?!
Аз съм сигурна, че можеме
Още по-силно дори
Да се тревожиме
И да крещим „ Говори! ”
© Гергана Турийска Все права защищены
Тази безкрайна кавга?!"-когато има обич и най-вече любов(защото е различно) нищо не може да я спре!!