Твърде силен е стремежът към теб,
стремежът към мен
и моята обич
нямат нищо общо с клетка,
можеш да тръгнеш, когато поискаш.
Знам, че любовта има сто лица,
сто имена,
тя е моята столица.
Любовта закъснява,
чакай още пет минути.
© Ивона Иванова Все права защищены