15 сент. 2010 г., 09:27

Столичанка от Мозамбик 

  Поэзия » Гражданская
605 0 1

Миличко тя се усмихва

Алени бузки пламтят

Прелестно устните свива

Увеселително пак

 

Тихо при мен прислони се

Като бездомно мишле

Още любовно се втрисам 

Още съм с болно сърце

© Константин Коев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??