Най - здравият ми зъб се разболя,
разклати се на няколко посоки.
Полях го бързо с огнена вода,
но болките ми станаха дълбоки!
Замъкнах се при местния дентист,
зарадваха ме силните му плещи.
Приличаше ми яко на щангист,
и плашеха ме здравите му клещи!
Но там, сестрата беше... наркотик,
усмихваше се толкова красиво!
До нея, аз получих пошъл тик,
и джобът ми набъбна настойчиво!
Приседнах в Електрическия стол,
загледах се в ужасната машина!
Не мразех моя силен зъбобол,
а модерната, народна медицина!
Но сестричката ме стисна за ръка,
поправи си небрежно деколтето!
Машината зловещо забръмча,
а болката ми тръгна към сърцето!
Само за ден оправих моите... зъбИ,
сестричката обаче ме разклати!
Отхвърли мои хиляди молби
за среща с необвързващи дебати!
И днес, аз страдам силно от сърце,
не ми помагат хапове, компреси!
През зъбите на здравото чене,
усмихвам се на улични принцеси!
Юри
Йовев
Септември
2019 г
© Yuri Yovev Все права защищены
Елка, в нашите болници (и не само в тях) е пълно със сексапилни сестри. Затова има и толкова много вицове за тях.😋
Блу, в моят стихотворен коментар наистина са описани мъжките мечти, но той е отправен по скоро към жените - те трябва да знаят как да подържат огъня в семейството!😋
Иржи, от резервният вариант с уличните принцеси, джобът ми от набъбнал ще стане изпразнен! Не че с медицинската сестра няма да стане така, но там поне ще бъде с любов! 😋
Поздрави!