Много страдание има в тоя свят,
мъката човешка много ме потиска,
експлоатацията, починалите от глад...
не това, друг свят душа иска!
Решението е борба упорита,
съвестно задълженията да изпълняваме
и ще намерим сила скрита,
вярвайте и ще побеждаваме!
Да, има смисъл борбата,
наистина можем да успеем,
можем да постигнем светлината,
можем в щастие да живеем!
© Георги Все права защищены