Ще се будя,
ще галя спящото ти тяло,
а благата му кожа ще настръхва ...
Когато секва ти дъха,
ръката ми ще ляга на гръдта ти,
а там, сърцето ще надвива страховете ...
© Ивелин Върбанов Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Когато наближава буря, някои строят стени, други - вятърни мелници »