5 янв. 2007 г., 09:49

страх ме е да мечтая... 

  Поэзия
1430 2 2
Вече ме е страх дори да мечтая за теб..
страх ме е от разочарованието,
което носи утрото без теб...
страх ме е че, ще се събудя
и ти няма да си тук до мен -
а когато си далеч-боли...
страх ме е да си представя
красивите ти очи и топлата ти усмивка,
защото знам, че може да не ги видя скоро,
а тяхната липса убива всичко в мен...
страх ме  е да затворя очи и да видя твоето лице,
защото не усещам изгубеното си по теб сърце...
и въпреки всичко...г о правя
опитвам се да мечтая,
защото само твоя образ
ми дава сили да се чувствам жива...
само тебе аз обичам
и на теб завинаги се вричам..
Обичам те!!!

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??