Страхувам се от полети високи
Страхувам се от зейналите бездни
Страхувам се от лицемерни думи
поникнали в часовете днешни.
Не мога да се скрия нийде
застигната от таз отрова
и чистя , трия и отново
залитам, падам и се моля.
Да стане всичко светло, чисто
да идват мигове честити
спокойствие да имам
да си живея тихо дните.
Целувки от предател по лицето
изтрива се незнайно как
и сълзи рухват от небето
и ще ме изчистят пак.
Ще вдигна поглед ясен
ще имам рамо за закрила
и всеки ден ще е прекрасен
и аз ще търся нова сила.
Да бъда умна и надеждна
ще искам в този миг
да ме обича някой с нещо
и да млъкне моя вик.
© T.Т. Все права защищены