Не ме върти на малкия си пръст -
и без това света ми преобърна.
В очите ми навярно виждаш лъст -
не смея с друго твоите да зърна,
не смея да поискам, вместо страст,
уюта на широките ти плещи.
Години и лица стоят зад нас.
Пред нас... пред нас навярно няма нищо.
Но в тъмните завивки на нощта,
в сънливите въздишки на такситата,
размиват се пространство и вина,
щом устните ми в твоите са впити.
© Ели Все права защищены