Тоз, който учителите размотава,
тръгнал сега образованието да защитава.
Образоваността на учениците приоритет била!
Който я остави със счупени крила.
С делегираните бюджети дисциплината руши.
Отпушете своите уши
и чуйте:може и верни неща да казва,
но целта му е интелигентността да погазва.
Защото прост народ лесно се манипулира -
мафията да управлява, народът да не я спира!
/www.mediapool.bg/vlastta-traditsionno-otbelyaza-vazhnostta-na-obrazovanieto-i-obeshta-da-e-prioritet-news211193.html
© Георги Все права защищены