Strange kind of woman...
* * * * *
Странен тип жена съм,
нищо не разбирам,
лесно се изгубвам,
трудно се намирам.
Скитам между думи,
с ветрове играя,
а във лунни нощи,
за небе мечтая.
В изгрева се раждам,
в залеза умирам,
винаги потребна,
пътя свой намирам.
Може да ме срещнеш,
там накрай земята,
в шепите си скрила,
цвят от светлината.
Зная Да Обичам -
страстно и опасно,
да летя със тебе,
май ще е прекрасно.
Странен тип жена съм -
слънчево-дъждовна,
срещата със мене,
знай че е Съдбовна.
© Елица Георгиева Все права защищены
Между другото един приятел направи много хубав видео клип по това стихотворение!Можете да го видите ето тук : http://ivanna4ev.blogspot.com/2012/04/strange-kind-of-woman.html#links
Поздрави и на двечките и усмихната събота!
Ели