Тази вечер кръвта ми посиня.
Виж, как се точи през писалката..
Изтича
в мисли за теб
Попива
дълбоко в листа
"любовта винаги боли,
ако обичаш немирни души"
не-мирен си
не-спирен, носиш
душата на странстващ номад
не ти тежи
рядко си взимаш много багаж
А аз,
аз съм любимото място за отдих
в което се връщаш
не оставаш
(за дълго)
а то - след теб остава
болезнено
(пусто)
© Доротея Все права защищены