Аз съм статистическа единица.
Политическа нула.
Аз съм социална плетеница,
но си нямам обществено лице.
Все едно не съществувам!
В нищото, като амеба плувам!
Аз, за своя изненада,
имам биография - шарада.
Но, само аз се взирам в нея.
Важна е само за мен!
Но, пък заълженията живеят
В публичния свят.
Търсят си ги. Знаят от кого.
Сякаш гледат в магическо кълбо!
© Маргарита Ангелова Все права защищены