Странно
Странно ми шепнат листата,
странно реката шуми,
лято горещо в позлата,
цветно за мене блести.
Тръгвам по горска пътека
с дъх на зелена трева,
чува се песен на птица,
всичко е миг красота.
В тази красива картина
липсваш единствено ти,
винаги нещо не стига,
странно душата мълчи.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены