Хаос,
изплетен от копнежи -
моя аура, мой капан.
Светлина,
поробена в затвор -
без прозорци, без врати...
А страстта във вените пулсира
и кипи.
Истина не вкусвам,
давя се в лъжи!
С наслада се рушим,
а кой ще ни реди?!
© Проблематичност Все права защищены
разпънати между истината и лъжата.
Поздравявам те за тази толкова оригинална творба!
Поздрав и творчески успехи!