Яростно понесен от потока
огнен и убийствено горещ,
слизаш безконтролно по-дълбоко
и стопяваш се безмълвно като свещ.
Грешник Си.
И знам, че го обичаш,
даже и „Пусни ме!“ да крещиш.
Той го наказание нарича,
Ти пък обожаваш да гориш.
Ето го - Света на светлината.
Хубаво е да Си у дома.
Времето дошло е за разплата.
Време е да видите коса.
© Емил Все права защищены