8 окт. 2024 г., 11:10

Страст 

  Поэзия » Любовная
107 4 0

Когато те докосна и целуна

ще бъде миг на съвършен покой!

След него ще последва знай фъртуна

ураганни ветрове, вълни, порои...

Стихии ще се сблъскат подивели

и ще раздират цели светове

И сякаш сблъсъкът на две Вселени

в нас ще се случи...Ще ни помете!

Но ще си е струвало накрая

Ще сме оцелели ти и аз

Две души успели във Безкрая

да се слеят с вихрен плам и страст

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??