За твоята любов, дали съм аз готова?
А моята ще мога ли на показ да изложа?
Ще полудея от страстта!
Чудя се дали всичко не е моя приумица?
Обърквам се от това желание.
Потъвам отново и отново в мечтание.
Мечтата търси те през деня и нощта.
Реалността хвърля в мен яда!
Кой си ти? И защо те искам?
Кога да спра, за да го попитам?
Отговор от себе си не получаваш,
А към приумицата май се пристрастявам.
В мен крещи цялата жена,
Дали ще ми прости Господа?
Молитва към него или теб отправям?
Ще сe повторя, но наистина полудявам…
М. 27.10.2006 г.
© Малина Арнаудова Все права защищены