13 апр. 2007 г., 22:23

Страст 

  Поэзия
1188 1 2

Седим един срещу друг, изгарящи от страст и желание,
ти срещу мен, аз срещу теб, не сме се виждали от месеци,
изгарящи погледи, неописуемо желание, жадни тела да се докоснат.
Боже, какво чакаме още? Заведението ще се запали от страст и желание.
Събличам си сакото, защото нещо в мен гори и жилетката ми пречи дори.

 

Изпивам те с поглед, нещо животинско се пробужа в мен.
Затварям за миг очи, но ти пак си там, изгарящ, страстно целуващ,
тела, обладани от страст и изпотени от желание,
този поглед така невинен, а същевременно така лъжовен и чаровен.

 

Боже мой, стани от тази маса, дръпни ме за ръка и ме заведи на разходка,
покажи ми звездите, луната, гората.
Идваш, сядаш до мен, докосваш косата ми, а в съзнанието безброй грешни
мисли, но така сладострастни и желани.

 

Докосвам крака ти уж случайно, ти ме дърпаш за ръка и ми казваш
„Сега или никога” – естествено, че сега - какъв глупав въпрос.
Влизаме във вас, вдигнал си ме на ръце, а целувките изгарят устните ни.
Мятаме жадни дрехите си, чрез стените се добираме до стаята ти.

Боже, каква страст и какво желание.

Мятаме се на леглото... най-дългият миг наслада.

© Нати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мерси много, радвам се че ти е харесало и въздействало!!! Мерси още веднъж!!!
  • Страхотно е...нямам думи!Изживявала съм такава страст и пожелавам на всеки да я изживее!!!Продължаваи да пишеш толкова хубаво!Добре дошла
Предложения
: ??:??