8 апр. 2017 г., 00:44

Страст голяма 

  Поэзия » Любовная
457 0 0

Страст голяма,

излъчва тя.

Мисъл - промяна,

вълнува ме в нощта.

 

Дали съм луд?

Дали искам злато?

Защо съм тук?

Защо аз търся лято?

 

Как да разбера,

дали тя като лято е?

Какви думи да подбера,

да ѝ кажа, че тя злато е.

 

Може ли да взема аз,

ключа към сандъче ценно,

в което крие се във този час

сърцето ѝ – малко, нежно.

 

© Николай Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??