СТРАСТИ
Спомен аза теб не ме напуска в този късен час,
Мисли:
Диви,
Страстни,
Непреодолими ме
Спохождат сега и ме карат да си мисля за страста,
Която за някои е единствената цел във една връзка.
Страста да усетиш:
Допира н акопринено-нежната и кожа
Топлината на устните в това състояние
Нуждата и,желанието и в този миг на наслада
Как всички сетива в нея и мен са обсебени от страста
Да използваш да край:
Сетивата
Краиниците
Фантазиите си!
Страста кара голите тела да образуват красиви
Причудливи форми в този миг на удолствие да
Се усеща пълната мощ на пъркньора.плудът на
Това деяние да бъде възнаградено с вечна необядна любов.
С това страста постига истенската цел за която
Е създадена да кара нас да му създадем работа т.е.
Нови души които да:
Вдъхне
Всели
И обсеби.до край
© Явор Стефанов Все права защищены