Мен ме брулят ветрове
и се спъвам в преспи-чувства.
Нещо все към теб зове -
обиграно се изплъзваш.
И е бряг недостижим
слънчевата ми надежда.
Огън има ли без дим?
Тлее недарена нежност.
Струва си да продължа,
с риск дори да се загубя.
Сгрея ли те с обич-жар,
може в мен и да се влюбиш...
© Вилдан Сефер Все права защищены
си струва и заслужава да живееш с това
толкова красиво чувство...като обичането...
много хубав стих, много..