Студени сърца
Каква дума да избера,
без да обидя и нараня.
Дали е нужно да отворя уста
или просто да замълча.
Раними хора всеки ден
обикалят покрай мен,
гледат презрително, следят всеки жест
и това въобще не им прави чест.
Надделява в тях гордостта,
обзема ги яростта,
заключват думата - прости,
неизречена в своите усти.
© Мария Все права защищены