28 янв. 2008 г., 09:54

Студентство 

  Поэзия » Юмористическая
1189 0 4
Студентският живот
е съсипал толкова народ.
Той те мачка, той те тръшка
и към неприлични помисли те блъска.
Пиеш, пушиш до зори,
а главата - ах, колко те боли.
Дошъл си да се учиш ти
или пък да изкараш малко пари,
но нещо все ти казва - СПРИ!
Затова въобще не го мисли,
бързо бирата вземи
и НАЗДРАВЕ ми кажи!

© Лора Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??