16 нояб. 2007 г., 23:13

Стъкло за щастие 

  Поэзия » Другая
932 0 2

Малко цветно стъкло за щастие

в прашен джоб на изтъркан ден.

Поискаха ми светлината.

СКРИХ Я.

Не позволих да я разкъсат.

Прекършиха се от жажда ръцете ми.

© Лилия Живкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??