11 сент. 2008 г., 12:19

Стъпка, глътка и чаша вода 

  Поэзия » Другая
928 0 5

Стъпка, глътка и чаша вода

Мисъл, а след нея стъпка  

напред не към теб, а към мен.

Дума, а след нея глътка

да спре останалите в плен.

Смели крачки и чаша вода, 

бързам да утоля вечната си жажда.

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??