19 мар. 2008 г., 17:51

Sunny 

  Поэзия » Любовная
646 0 3
Слънце днес се спря до мен,
озари се моят ден!

Чудеса и светлини
пръсна в сивите ми дни!

Слънчо щом ми каза ти,
осъзнах - това си ти!

© Катя Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??